mandag 12. november 2012

Lesesirkel på Studenthuset City

Ja, da er det på tide med en ny runde med lesesirkel. Som vanlig møtes vi på Studenthuset City klokka 19.30. Datoen denne gang er 22.november!

Alle er hjertelig velkommen. Det er en fordel at du har lest minst en av bøkene vi skal snakke om - fordi vi snakker om hvordan vi opplver boka, om plottet, om karaktere, om stemninger og om andre bøker vi plutselig får lyst til å snakke om!

Bøkene som er valgt ut denne gang er:

Per Petterson: Jeg nekter

Denne siste boka til Petterson er blitt enormt godt mottatt av kritikere og andre lesere i Norge, og det skal bli morsomt å høre hva lesesirkeldeltakerne mener om boka.
Paul Auster : Usynlig

New York 1967. Den unge litteraturstudenten Adam Walker får oppfylt sin store drøm: En fransk gjesteprofessor, Rudolf Born, tilbyr ham en større sum penger så han kan starte et litterært tidsskrift. Men hvorfor vil han gi så mye penger til en ung mann han knapt kjenner? Hvem er Born egentlig, og hva slags forhold har han til vakre, mystiske Margot? Adam trekkes inn i et underlig trekantforhold som får store konsekvenser, både for ham selv og andre.
I denne romanen skaper Auster en spenning og en krimlignende atmosfære som varer til siste punktum. Tre ulike stemmer forteller den fascinerende historien som strekker seg over 40 år og foregår i New York, Paris og på en fjerntliggende øy i Karibia. "Usynlig" handler om identitet og ansvar, om tilfeldighetenes spill, men først og fremst om den totale, umulige, avviste, destruktive og fantastiske kjærligheten.
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar